Selecteer een pagina

Samenleving 3.0

 

Waardecreatie

 

Storydoing

 

Label of Concepts

 

Wij zijn ontwerpers van de nieuwe samenleving en geloven in het werken vanuit de bedoeling. Wij zijn specialist in het leggen van verbanden tussen onsamenhangende grootheden, het vormgeven van complexe en langdurige veranderingen en het aanpakken van waar we naartoe willen. Wij geloven in een frisse blik en de kracht van verschillende mensen & hun expertise. Door onze ervaring in verschillende sectoren combineren wij vakgebieden en netwerk. Wij creëren hubs en hotspots en gaan uit van experimenteer ruimte. Wij organiseren samenredzaamheid door de bevlogenheid van mensen te gebruiken vanuit het perspectief van de nieuwe economie. Zo bouwen we samen de wereld die we willen, stoppen we met het doen wat niet werkt en creëren we betere alternatieven waarin we geloven. Wij geloven in de kracht van mensen!

Waar maken we samen verschil op?

Ontwerpsessies

Samen met bedrijven en overheid veranderen, versnellen en vernieuwen we op gebieden waarop ze dit willen. Met lef, creativiteit en kennis & kunde. Zo creëren we de nieuwe samenleving.

Experimenten creëren

Een omgeving ontwerpen en neerzetten waarin mensen in het groot en in het klein kunnen experimenteren en daarmee bouwen aan de samenleving van de toekomst.

Hotspots en Hubs realiseren

Zelf of samen met een bedrijf of overheid nieuwe concepten realiseren waarin er vanuit een gedeeld verhaal een mooiere wereld ontstaat.

Collectieve brein sessies & Inspireren

We werken altijd op het snijvlak van verschillende sectoren en weten die te verbinden en te verduurzamen. Wil je een nieuw initiatief starten? Wij zijn Het Nieuwe Initiatief.

Aanpak

We zijn mede ontwerpers van de toekomst en geloven in de ‘hutspot-aanpak’ waarin 4 aspecten centraal staan:

Samenwerking realiseren, mensen intrinsiek betrekken en met elkaar bouwen aan een doel & ambitie kan alleen vanuit een gedeeld en krachtig verhaal. Een why vanuit waar je als collectief mee aan de slag gaat, waar je overtuigd van bent en waar je dagelijks mee bezig bent. Collectief ervaren, verbindende overtuigingen waarmee je als individu en als bedrijf of samenleving werkt aan het realiseren van wat je samen wil. En dan? Dan moet je het vooral met elkaar gaan doen!

Naast ontwerptrajecten creëren we ook samen met allerlei partners en bevlogen mensen nieuwe concepten. We realiseren de experimenten waarmee nieuwe concepten uitgeprobeerd kunnen worden en benutten de kracht van het verschil om deze experimenten waardevol te maken. Dat betekent dat we altijd multidisciplinair werken. Benieuwd?

Experimenten creëren waarin nieuwe concepten tot ontwikkeling kunnen komen. Het vermarkten van concepten als input voor de vervolg financiering van nieuwe concepten. Meervoudige waarde creeren, niet alleen op geld, maar op alle elementen die de wereld mooier maken, daar gaat het om. En dat doen we dan ook.

Wij? Wij zetten ons in voor innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. We bouwen mee aan een waardevollere, mooiere, duurzamere en bloeiende samenleving. Een samenleving waarin we benutten wat werkt en afscheid durven nemen van waar we niet meer in geloven. Of het nu gaat om zorg, onderwijs of de economie, eenvoudige aanpassingen of wicked problems. Omdenken en omdoen!

Werkwijze

Idee

Een idee of vraag komt binnen

Storydoing

4d onderzoek naar het vraagstuk of de ambitie

Aan de slag

Ontwerpen in de ‘hutspot-aanpak’

Experimenteren

Lancering van het idee, de vraag of de ambitie

Waardecreatie